« Terug

Rijnmond Opleidingen start met e-learning module voor flensmonteurs!

rijnmond-opleidingen-e-learning-nieuws.jpg01 nov

Een veel gehoorde klacht van onze cursisten is: “we moeten te veel theorie lesstof in te korte tijd aanleren”, 1 van de redenen waardoor cursisten zakken voor het theorie-deel van het flensmonteur examen. Tevens blijft er te weinig tijd over voor het behandelen van het praktijkdeel van de training.

Met deze klacht zijn wij aan de slag gegaan, wat geleid heeft tot de ontwikkeling van onze e-learning module ‘werken aan flensverbindingen volgens protocol (WFPr)’. Via de module kunnen kandidaten zich voorafgaand aan de cursus eenvoudig thuis voorbereiden op het theoretisch deel van de cursus. De module is opgebouwd uit diverse onderdelen welke per deel worden afgesloten met lesvragen. De kandidaat kan hierdoor zelf nagaan of de lesstof is begrepen.

De e-learning module is uitermate geschikt voor herhaling trainingen, dus voor monteurs die opnieuw hun diploma moeten behalen. Door het thuis al behandelen van de theorie (tijdsduur 2 uur), is er tijdens de lesdag meer tijd om het praktijkdeel en de examenvoorbereiding te behandelen. Er is ook meer tijd om vragen te stellen, kortom kandidaten gaan beter voorbereid het examen in.

De module is natuurlijk ook zeer bruikbaar voor de basiscursus WFPr. Onervaren kandidaten kunnen zich op eigen tempo de theoretische lesstof eigen maken. 

Bent u geïnteresseerd geraakt of wenst u nadere informatie? Neem dan contact op via ons contactformulier of stuur een mail naar info@rijnmondopleidingen.nl

Neem contact op

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven