// Maatregelen coronavirus

Wij verzorgen onze cursussen in aangepaste vorm en groepsgrootte. Zie onze cursusplanning voor de beschikbare cursussen.

« Terug

Let op: CBT VCA-SOG examens afnemen niet mogelijk van 4 t/m 12 januari

27 nov

In verband met onderhoud aan het examenstelsel is het niet mogelijk om van 4 tot en met 12 januari 2020 CBT examens af te nemen, dit geld zowel voor VCA als SOG examens. Er is wel een mogelijkheid tot het afnemen van examens op papier, echter zijn hier een aantal strenge eisen aan verbonden:

De examens welke moeten plaatsvinden in de onderhoudsweek dienen te worden aangevraagd vóór 20 december 2019 te samen met alle kandidaatsgegevens. Toevoegen van kandidaten is na deze datum helaas niet meer mogelijk. Kandidaten welke niet op komen dagen of examens welke na 20 december worden geannuleerd, worden wel volledig in rekening gebracht. Tevens zit er vanwege de extra handelingen een toeslag per kandidaat op de examens van € 10,-. Om die reden hebben wij geen open inschrijvingen voor VCA-SOG cursussen in de onderhoudsweek ingepland staan.

Mocht u kandidaten op willen/moeten leiden voor week 2 of 3 (2020) is ons advies dit in november/december al te doen. U heeft dan geen extra kosten en de kandidaten zijn tijdig voorzien van de juiste certificaten.

Indien u toch in de onderhoudsweek een cursus wilt plannen, dan is dat uiteraard mogelijk wanneer de bovengenoemde regels in acht worden genomen.

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven