« Terug

Alles onder één dak voor een goede training

Blog_Afbeelding_Artikel-6.0.jpg09 jun

Als opleider is het belangrijk om goed geoutilleerd te zijn, alles zelf in huis te hebben. Zo kun je de aanvragen voor cursussen snel inplannen en zo goed mogelijk verzorgen. Rijnmond Opleidingen is hiervan een goed voorbeeld. Ze geven verschillende soorten veiligheidstrainingen en vakspecifieke trainingen op het gebied van industrie en techniek.

De locatie Rijnmond Opleidingen

Rijnmond Opleidingen bevindt zich aan de Wattweg 39-41 te Spijkenisse. Op deze locatie zijn 2 theorielokalen beschikbaar en een ruime werkplaats voor de praktijkwerkzaamheden. Tevens is er een buitenlocatie waar diverse praktijktrainingen worden verzorgd. “Als het nodig en mogelijk is verzorgen we ook cursussen op locatie bij de klant”, aldus Johan Melissant, directeur van Rijnmond Opleidingen.

“Het allerbelangrijkste voor ons is dat cursisten uiteindelijk op een veilige en kwalitatieve manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren."

Neem contact op

Volgens de richtlijnen

“Onze locatie, het praktijkmateriaal, het theoretische materiaal, de opleiders, de facilitaire voorzieningen: alles is bij ons op orde”, vertelt Johan. Dit blijkt uit de audits die vanuit de verschillende examenbureaus en de landelijke examenkamer worden uitgevoerd. Deze audits zijn tot nu toe altijd positief beoordeelt. “Op zich geen bijzonderheid wanneer alles loopt volgens de gestelde richtlijnen.”

Regio Rijnmond en Moerdijk

De klanten van Rijnmond Opleidingen komen vooral uit de Regio Rijnmond, Zeeland en Moerdijk. Ook komen er regelmatig cursisten uit Utrecht, Noord-Holland, Groningen en Friesland. “Het is altijd anders. Sommige cursisten hebben veel ervaringen, anderen niet. Daar passen we onze cursussen daar waar mogelijk op aan”, geeft Johan aan. “Het allerbelangrijkste voor ons is dat cursisten uiteindelijk op een veilige en kwalitatieve manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.”

Neem contact op

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven