« Terug

Wij zijn IPAF erkend opleidingscentrum

IPAF hoogwerker cursus20 mrt

Sinds kort zijn wij IPAF erkend opleidingcentrum. IPAF staat voor International Powered Access Federation en heeft als doel het promoten van het veilige en effectieve gebruik van hoogwerkers wereldwijd. Wat het precies inhoudt en voor wie deze opleiding is leest u in deze blog.

Wat is het?

Als opleidingscentrum zijn wij geauditeerd volgens de IPAF opleidingsnormen. Vanaf nu bieden wij IPAF hoogwerker opleidingen aan in verschillende categorieën. Tijdens de IPAF hoogwerker opleiding ligt de focus op het veilig bedienen van de hoogwerker en speelt rekening houden met de omgeving een belangrijke rol. Kijk op de officiële website van IPAF voor meer informatie rondom hoogwerker opleidingen. 

Voor wie is het?

De IPAF hoogwerker opleiding is voor personen die een hoogwerker of hefsteiger moeten bedienen. Bent u internationaal werkzaam? Dan is de IPAF hoogwerker cursus heel interessant. Wanneer u namelijk het IPAF hoogwerker certificaat behaalt, kunt u een hoogwerker of hefsteiger wereldwijd bedienen.

Steeds meer opdrachtgevers eisen dat op hun bouw- of werklocatie alleen personen met een erkende IPAF hoogwerker opleiding een hoogwerker mogen bedienen.

Steeds meer opdrachtgevers eisen dat op hun bouw- of werklocatie alleen personen met een erkende IPAF hoogwerker opleiding een hoogwerker mogen bedienen.

E-learning beschikbaar

De IPAF hoogwerker cursus is ook beschikbaar in een e-learning module. De IPAF Hoogwerker Bediener e-learning cursus duurt drie uur en is beschikbaar in de talen Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans. Als cursist doorloop je de theorie en sluit je uiteindelijk af met een praktijkexamen. Dit is op locatie bij Rijnmond Opleidingen.

Meer over de e-learning module 

Ik wil een opleiding volgen

Wilt u zelf de IPAF hoogwerker opleiding volgen of wilt u dit voor uw werknemers? Via onze cursusplanning heeft u een actueel overzicht wanneer de hoogwerker opleidingen worden verzorgd. U kunt gemakkelijk inschrijven via onze website. 

Inschrijven voor IPAF hoogwerker opleiding 

IPAF Hoogwerker Opleidingen Categorieen.png

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven