Over ons

Rijnmond Opleidingen & Cursussen BV (werknaam Rijnmond Opleidingen) verzorgt advies, opleidingen, cursussen en examens. Wij zijn gevestigd aan de Seggelant-Noord 8 te Vierpolders. 

Rijnmond Opleidingen beschikt over ruime theoretische en praktische kennis en denkt mee met de klant om zo tot een goed resultaat te komen. De uiteindelijke doelstelling is kwalitatief hoogstaande diensten te leveren aan onze klanten.

Historie:
In 2007 is de huidige leiding van Rijnmond Opleidingen gestart met het verzorgen van opleidingen en cursussen volgens de VCA geldende normering, onder de naam Rooijen Opleidingen & Consultancy BV en onderdeel van de ROC groep. De ROC groep bestond uit 2 vestigingen, in Essen (België) en in Spijkenisse. In 2015 is de locatie in Spijkenisse zelfstandig gegaan, nog wel werkend als onderdeel van de ROC groep. Per september 2017 is er gekozen om via een nieuwe identiteit en een nieuw logo, maar met dezelfde flexibiliteit en kwaliteit voor onze klanten, los van de ROC groep verder te gaan. Sinds december 2020 is Rijnmond Opleidingen verhuisd naar Seggelant-Noord te Vierpolders.

Diensten:
Rijnmond Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse opleidingen, cursussen en trainingen op het gebied van veiligheid en techniek (risicovolle taken) binnen de (petrochemische) industrie. We beschikken over een goed geoutilleerde opleidingslocatie waar de diverse opleidingen en cursussen worden verzorgd. Indien gewenst en mogelijk geven we ook trainingen op locatie bij onze klanten. Naast standaard VCA en VCA-SOG kwalificaties, verzorgen wij desgewenst trainingen op maat voor en in overleg met de klant.

Bent u benieuwd naar ons cursusaanbod, klik hier!
Scroll naar boven