• Kwaliteit trainingen
  • Onafhankelijke opleider
  • Vakspecifieke trainingen

Geschiedenis

Rijnmond Opleidingen is per 1 september 2017 verder gegaan onder een nieuwe naam en een nieuwe uitstraling. Op deze manier wordt het bedrijf niet meer in verwarring gebracht met het ROC. Rijnmond Opleidingen geeft trainingen aan mensen die werken in de industrie en de techniek. De trainingen worden gegeven door vakbekwame trainers. Kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit zijn voor Rijnmond Opleidingen het allerbelangrijkst.

Rijnmond Opleidingen geeft ook op maat gemaakte trainingen

Als je in de techniek of in de industrie werkt komt het regelmatig voor dat je een training moet volgen. De werkzaamheden die je verricht dragen een grote verantwoordelijkheid met zich mee op het gebied van veiligheid en kwaliteit. De regels rondom deze zaken zijn streng en worden steeds strenger. Als je je inschrijft voor een training bij Rijnmond Opleidingen weet je zeker dat je goed getraind wordt. “Dit komt vooral door onze vakbekwame en toegewijde trainers”, aldus Johan Melissant, directeur van Rijnmond Opleidingen.

Een frisse start onder een nieuwe naam: Rijnmond Opleidingen

Per 1 september 2017 is Rijnmond Opleidingen & Cursussen (ROC) verder gegaan met een nieuwe uitstraling, welke wordt gekenmerkt door een nieuw, eigentijds logo. Ook zal de gebruiksnaam ROC worden vervangen door Rijnmond Opleidingen. De reden van de verandering is dat er nog steeds verwarring ontstaat door het gebruik van de huidige naam ROC met de Regionale Opleidingen Centra (zoals Albeda & Zadkine), ook ROC genoemd. “Vanaf nu gaan we verder met een frisse uitstraling, een eigen verhaal en een nieuw logo”, aldus Johan Melissant, algemeen directeur van Rijnmond Opleidingen.

"“Het is belangrijk te melden dat wij als opleider onafhankelijk zijn. Wij hebben geen belangen in uitzendbureaus of productiebedrijven.”"

Johan Melissant

"“Bij ons staat klanttevredenheid voorop. We denken mee met de klant en bedenken oplossingen waardoor hun medewerkers de juiste cursus kunnen"

Johan Melissant

"“Het is zo mooi als een cursist erachter komt dat hij het toch wél kan. Dat hij vertrouwen krijgt in zichzelf.”"

Johan Melissant

“Het allerbelangrijkste voor ons is dat cursisten uiteindelijk op een veilige en kwalitatieve manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.”

Neem contact op

“Bij ons leer je een stuk meer dan wat er op het diploma staat”

Het aanbod van opleidingen is groot in Nederland. Om op te vallen moet je je onderscheiden van de anderen. Rijnmond Opleidingen is hierin succesvol. Zij onderscheiden zich door onafhankelijk, flexibel en oplossingsgericht te zijn. Ze denken mee met de klant. “Ons bestaansrecht behouden we door het uitbreiden van ons trainingenaanbod, te innoveren en op maat gemaakte trainingen te geven”, aldus Johan Melissant, directeur van Rijnmond Opleidingen.

Zo gaat Rijnmond Opleidingen te werk

“Johan bedankt, het was gezellig en we hebben ook nog veel geleerd!” Dit krijgt Johan Melissant, directeur van Rijnmond Opleidingen, regelmatig te horen. Dagelijks geven ze er veiligheidscursussen en vakspecifieke cursussen voor werkenden in de industrie en de techniek. Hoe ziet een dag bij Rijnmond Opleidingen eruit?

Zo ziet Rijnmond Opleidingen de toekomst

De afgelopen decennia is er veel veranderd op het gebied van trainingen en examens. De regels zijn strenger geworden en veranderen nog steeds. Rijnmond Opleidingen weet dit als geen ander en past zich voortdurend aan, zowel op het gebied van de regelgeving als op het gebied van technische innovaties.

Alles onder één dak voor een goede training

Als opleider is het belangrijk om goed geoutilleerd te zijn, alles zelf in huis te hebben. Zo kun je de aanvragen voor cursussen snel inplannen en zo goed mogelijk verzorgen. Rijnmond Opleidingen is hiervan een goed voorbeeld. Ze geven verschillende soorten veiligheidstrainingen en vakspecifieke trainingen op het gebied van industrie en techniek.

Alles onder één dak voor een goede training

Blog_Afbeelding_Artikel-6.0.jpg09 jun Als opleider is het belangrijk om goed geoutilleerd te zijn, alles zelf in huis te hebben. Zo kun je de aanvragen voor cursussen snel inplannen en zo goed mogelijk verzorgen. Rijnmond Opleidingen is hiervan een goed voorbeeld. Ze geven verschillende soorten veiligheidstrainingen en vakspecifieke trainingen op het gebied van industrie en techniek. lees verder

Zo ziet Rijnmond Opleidingen de toekomst

Blog_Afbeelding_Artikel-5.0.jpg13 apr De afgelopen decennia is er veel veranderd op het gebied van trainingen en examens. De regels zijn strenger geworden en veranderen nog steeds. Rijnmond Opleidingen weet dit als geen ander en past zich voortdurend aan, zowel op het gebied van de regelgeving als op het gebied van technische innovaties. lees verder

Zo gaat Rijnmond Opleidingen te werk

Blog_Afbeelding_Artikel-4.0.jpg16 feb “Johan bedankt, het was gezellig en we hebben ook nog veel geleerd!” Dit krijgt Johan Melissant, directeur van Rijnmond Opleidingen, regelmatig te horen. Dagelijks geven ze er veiligheidscursussen en vakspecifieke cursussen voor werkenden in de industrie en de techniek. Hoe ziet een dag bij Rijnmond Opleidingen eruit? lees verder

“Bij ons leer je een stuk meer dan wat er op het diploma staat”

Blog_Afbeelding_Artikel-3.0.jpg22 dec Het aanbod van opleidingen is groot in Nederland. Om op te vallen moet je je onderscheiden van de anderen. Rijnmond Opleidingen is hierin succesvol. Zij onderscheiden zich door onafhankelijk, flexibel en oplossingsgericht te zijn. Ze denken mee met de klant. “Ons bestaansrecht behouden we door het uitbreiden van ons trainingenaanbod, te innoveren en op maat gemaakte trainingen te geven”, aldus Johan Melissant, directeur van Rijnmond Opleidingen. lees verder

Een frisse start onder een nieuwe naam: Rijnmond Opleidingen

Blog_Afbeelding_Artikel-1.2.jpg28 okt Per 1 september 2017 gaat Rijnmond Opleidingen & Cursussen (ROC) verder met een nieuwe uitstraling, welke wordt gekenmerkt door een nieuw, eigentijds logo. Ook zal de gebruiksnaam ROC worden vervangen door Rijnmond Opleidingen. De reden van de verandering is dat er nog steeds verwarring ontstaat door het gebruik van de huidige naam ROC met de Regionale Opleidingen Centra (zoals Albeda & Zadkine), ook ROC genoemd. “Vanaf nu gaan we verder met een frisse uitstraling, een eigen verhaal en een nieuw logo”, aldus Johan Melissant, algemeen directeur van Rijnmond Opleidingen. lees verder

Rijnmond Opleidingen geeft ook op maat gemaakte trainingen

Blog_Afbeelding_Artikel-2.1.jpg16 aug Als je in de techniek of in de industrie werkt komt het regelmatig voor dat je een training moet volgen. De werkzaamheden die je verricht dragen een grote verantwoordelijkheid met zich mee op het gebied van veiligheid en kwaliteit. De regels rondom deze zaken zijn streng en worden steeds strenger. Als je je inschrijft voor een training bij Rijnmond Opleidingen weet je zeker dat je goed getraind wordt. “Dit komt vooral door onze vakbekwame en toegewijde trainers”, aldus Johan Melissant, directeur van Rijnmond Opleidingen. lees verder
Scroll naar boven