« Terug

Een zomercursus volgen bij Rijnmond Opleidingen

headerfoto_nieuwspost-3.png19 jun

Op dit moment zijn het voor ons allemaal rare tijden. Gaan we wel of niet op vakantie? Blijven we dan in Nederland of gaan we toch naar het buitenland? En mogen we binnenkort weer grote projecten of opdrachten verwachten of blijven we met minimale bezetting werken?

Dit zijn vast enkele vragen welke u zich zowel zakelijk als privé gesteld heeft de afgelopen tijd. Momenteel zult u te maken hebben met medewerkers die thuis zitten bij gebrek aan werkzaamheden of mogelijkheden op de werkvloer, maar die bij grote projecten of opdrachten wel weer ingezet moeten worden. Tevens zult u medewerkers hebben waarbij de huidige certificaten of diploma’s zijn of gaan verlopen.

Zomercursussen voor thuiswerkers

Rijnmond Opleidingen biedt voor de thuiswerkende medewerkers of medewerkers waarbij her-certificering nodig is ook tijdens de zomermaanden juni, juli en augustus cursussen aan. Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM en kunnen onze cursusgroepen niet groter zijn dan 8 personen. Om die reden informeren wij u en kunnen wij alvast uw medewerkers inplannen voor een cursus, zodat de certificaten in deze 'rustige' tijd verlengd of behaald zijn. Waarom is dit een voordeel? Uw medewerkers zijn hierdoor direct inzetbaar wanneer de projecten aanvangen en hoeven niet gemist te worden om eerst de benodigde certificaten/diploma’s te gaan behalen.

Bekijk ons cursusaanbod

Heeft u cursussen nodig welke niet in onze planning staan opgenomen neemt u dan contact met ons op, zodat wij deze cursussen wellicht alsnog kunnen inplannen.

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven