« Terug

"Door de gevolgde opleidingen ben ik nu breder inzetbaar" Lees het verhaal van Marco

headerfoto-blog-klantaanhetwoord.png08 apr

Marco Stolk is monteur en ruim een jaar werkzaam bij MOH Service. Een bedrijf dat zich richt op montage- en onderhoudswerkzaamheden voor onder andere de petrochemie, oil & gas en de voedingsmiddelenindustrie. Om bepaalde werkzaamheden te kunnen uitvoeren was het van belang om certificaten te behalen. Hij volgde onder andere de cursus NEN 3140, Flensmonteur en BHV.

Het werk als monteur

“Geen klus is hetzelfde. De variatie, dat maakt mijn werk zo leuk!” Ik kom op veel plekken. Op dit moment zijn we bezig met een klus op de Maasvlakte in Rotterdam. Hier doe ik samen met een team het onderhoud aan lopende banden, kranen en hijsmaterialen. Deze vervoermiddelen worden ingezet voor bijvoorbeeld het verplaatsen van verscheepte kolen of ijzererts.

Van de ene cursus kwam de andere

Het werk van Marco is divers. “Ik doe veel soorten werkzaamheden en aan deze werkzaamheden zitten verschillende eisen.” Marco heeft in de afgelopen periode de volgende cursussen behaald bij Rijnmond Opleidingen: 

Blog-Klantaanhetwoord-RijnmondOpleidingen

Voorbeelden en ervaringen van docenten maken het eenvoudiger

Het volgen van een cursus bij Rijnmond Opleidingen heeft Marco als zeer prettig ervaren. Dit komt mede door de toegankelijke en ontspannen manier van uitleg geven. Marco: “Wat mij opviel is dat de docenten veel voorbeelden geven die zij zelf tegenkomen in de praktijk. Hierdoor werd het voor mij eenvoudiger om de cursus te volgen en de stof te begrijpen.”

Rijnmond Opleidingen hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Cursisten niet alleen opleiden volgens het boekje, maar net dat stapje extra doen door praktijkgerichte voorbeelden en aandacht hebben voor elke cursist met zijn of haar capaciteit. 

“Mijn werkgever kan mij nu breder inzetten”

Doordat Marco hiervoor in een andere bedrijfstak werkzaam was, had hij de cursussen ook nodig om basiskennis te leren. Maar dat is niet de enige reden dat hij verschillende cursussen bij Rijnmond Opleidingen heeft gevolgd. Marco: “Het geeft mij de vrijheid om op een aantal voertuigen te stappen die ik zonder certificaat niet zou mogen bedienen. En daarbij geeft het mijn werkgever ook meer vrijheid om mij als werknemer in te zetten voor verschillende opdrachten.”

Bekijk onze cursusplanning Stel ons een vraag

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven