« Terug

ROC groep wordt Rijnmond Opleidingen

_D756101.JPG09 aug

1 september 2017 is het zover; dan gaat Rijnmond Opleidingen & Cursussen (ROC) verder met een geheel nieuwe uitstraling, waaronder een nieuw logo. Naast een nieuwe uitstraling introduceren wij ook gelijk onze vernieuwde bedrijfsnaam, voortaan gaan wij namelijk door als Rijnmond Opleidingen.

Waarom?

De naam ROC heeft door de jaren heen tot veel verwarring geleid bij onze klanten. Dit komt voornamelijk doordat meerdere instellingen dezelfde afkorting aanhouden, waardoor het onderscheid tussen de bedrijven moeilijk werd. Daarbij was de locatie Spijkenisse een onderdeel van de ROC groep. Vanaf september gaat deze locatie volledig los van de ROC groep verder. 

Verandert er nog meer?

Afgezien van onze vernieuwde naam en uitstraling verandert er niets voor u als klant, want ook na september 2017 zijn wij dezelfde gespecialiseerde aanbieder van diverse opleidingen, cursussen en trainingen op het gebied van veiligheid en techniek. Ons doel is en blijft om elke klant de flexibiliteit en kwaliteit te bieden die u van ons bent gewend.

Historie en toekomst

Sinds 2007 verzorgen de mensen van Rijnmond Opleidingen diverse trainingen en cursussen op het gebied van veiligheid, techniek en industrie. Door de jaren heen hebben wij ons weten te onderscheiden door onze flexibiliteit en klantgerichtheid. Zo bieden wij ook op maat gemaakte trainingen aan mensen die een specifieke vaardigheid onder de knie willen krijgen. In de toekomst willen wij ons blijven richten op de wensen van onze klanten. Dit hopen wij mogelijk te maken met het aanbieden van onder andere E-learning en het uitbreiden van ons cursuspakket. In de toekomst bieden wij ook graag de beste cursussen, trainingen en adviezen op het gebied van techniek en veiligheid.

Contact

Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer (+31) 0181 - 62 19 78 en per e-mail via info@rijnmondopleidingen.nl.

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven