« Terug

Daarom zullen wij steeds meer online trainingen voor VCA-SOG opleidingen ontwikkelen

rijnmondopleidingen_voorbereid.png04 sep

Bij Rijnmond Opleidingen zullen er de komende jaren steeds meer VCA trainingen online, ofwel e-learning modules, aangeboden worden. Op dit moment hebben we al een e-learning module voor toekomstige flensmonteurs. Onze e-learning modules zijn kwalitatief hoogwaardig en we stellen ze samen volgens de regels van het VCA-stelsel.

Goede voorbereiding

“Met behulp van e-learning modules kunnen cursisten zich goed voorbereiden op de training. Ze lezen alvast wat de theorie inhoudt, ze zien plaatjes, filmpjes en er is een mogelijkheid om hun kennis te testen”, aldus Johan Melissant, directeur van Rijnmond Opleiding. Het is de bedoeling dat ze de e-learning module 2 maanden voor de training in eigen tempo te volgen.

“Cursisten zijn over het algemeen erg blij met de e-learning flensmonteur. Zo kunnen ze de cursus beter volgen en voelen ze zich zekerder als ze examen gaan doen.''

Bekijk de cursusplanning Welke opleiding past bij u?

VCA-SOG Flensmonteur cursus

We kregen regelmatig te horen dat de theorie voor de VCA-SOG flensmonteur cursus vrij complex en te uitgebreid was om tijdens de cursusdag in zijn geheel te kunnen opnemen. Om die reden hebben we de E-learning flensmonteur ontwikkeld.

Tijdens de e-learning gaan we voornamelijk in op het protocol voor flensmonteurs, zodat ze precies weten op welke wijze ze kritieke flensverbindingen in leidingsystemen, appendages en equipment dienen te controleren en te demonteren. Het doorlopen van de e-learning module duurt gemiddeld 2 uur.

Zekerder examen doen

“Cursisten zijn over het algemeen erg blij met de E-learning flensmonteur. Zo kunnen ze de cursus beter volgen en voelen ze zich een stuk zekerder als ze examen gaan doen”, aldus Johan. In de toekomst zullen er nog meer e-learning modules verschijnen. Heeft u een vraag over e-learning? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. Hoe meer verzoeken er komen wat betreft e-learning, hoe meer modules we zullen gaan realiseren.   

Bekijk de cursusplanning Welke opleiding past bij u?

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven